Menu
EUR
Een urn van Amare Memories: altijd een liefdevolle herinnering

Een urn van Amare Memories: altijd een liefdevolle herinnering

Een urn van Amare Memories: altijd een liefdevolle herinnering

Bij Amare Memories bieden we een ruim assortiment unieke urnen en herinneringssieraden, die helpen bij het koesteren van kostbare herinneringen. In dit blog gaan we dieper in op urnen. We staan stil bij de eigenschappen van een urn, kijken waarom ze zo waardevol zijn, en beantwoorden de drie meest gestelde vragen over het kopen van een urn.

Meer dan een asbestemming

Urnen zijn meer dan alleen een opslagplek voor as. Ze zijn symbolisch en bieden een manier om de nagedachtenis van een geliefde te eren. Het kiezen van de juiste urn is een belangrijke stap in het rouwproces en kan helpen bij het vinden van troost. Het kopen van een urn bij Amare Memories betekent kiezen voor kwaliteit. En een blijvende herinnering aan degenen die we hebben verloren.

Divers aanbod van urnen

We bieden een uitgebreid assortiment urnen. Of je nu zoekt naar een traditionele urn, een moderne creatie, of iets totaal unieks! Bij het kiezen van een urn zijn er verschillende materialen en stijlen om uit te kiezen. Houten urnen stralen warmte en nostalgie uit. Terwijl metalen urnen duurzaamheid en een strak design combineren. Keramische urnen hebben vaak dan weer unieke ontwerpen. En glasurnen hebben een meer transparante uitstraling. Het kiezen van de juiste urn is een persoonlijke beslissing en hangt af van je eigen voorkeur.

De 3 meest gestelde vragen over urnen

Hoe kies ik de juiste urn?

Het kiezen van de juiste urn hangt af van persoonlijke voorkeuren en die van jouw overleden dierbare. Er is geen goed of fout. Overweeg materialen, stijlen en ontwerpen die het beste passen bij jouw smaak. Of die je herinneringen het best weergeven.

Hoe sluit ik een urn?

Het sluiten van de urn kan een ritueel moment zijn. Het wordt gezien als het moment waarop je jouw overleden dierbare naar zijn of haar laatst rustplaats brengt. Dat wil je natuurlijk goed doen! Op onze website vind je daarom een volledig artikel met vulinstructies voor jouw urn. Je leest het artikel hier.

Kan ik een urn online kopen?

Ja, dat kan! Het is wel belangrijk om met een aantal zaken goed rekening te houden. Denk aan de plek waar de urn komt te staan en de hoeveelheid as die je wenst op te slaan bijvoorbeeld. Onze tip is om altijd even op te meten hoe groot de urn daadwerkelijk is en hoe dit uitkomt op de plek waar je hem graag wil neerzetten. Kies verder vooral met je gevoel, zodat het een warme herinnering aan jouw overleden geliefde worden. Bekijk hier ons volledige assortiment aan urnen.

Koop jouw urn online bij Amare Memories

Onze collectie urnen is met zorg samengesteld. Met onze jarenlange ervaring als uitvaartondernemer, weten we wat er bij een verlies komt kijken. We kunnen je daarom voorzien van het juiste advies en de beste service. Heb je nog vragen over het online kopen van jouw urn? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!