Menu
EUR

Urnen

Urn kopen

Amare Memories is een betrouwbare webshop om jouw urn te kopen. Door onze jarenlange ervaring weten we welke urn, bij welke situatie past. En met die ervaring, hebben we een breed assortiment samengesteld. Zo vind je diverse materialen en kun je urnen kopen in meerdere vormen. Denk wanneer je een urn koopt ook na over de plek waar hij komt te staan, welke weersinvloeden hij wellicht moet kunnen doorstaan en of je hem in de toekomst nog zou willen openen bijvoorbeeld.

Mini urn

Het aanschaffen van een mini urn kan om meerdere redenen een goed idee zijn. Omdat je vanwege de omstandigheden met een kleine hoeveelheid as te maken hebt. Of omdat de ruimte waar de urn staat niet groot is. De mini urnen uit ons assortiment zijn perfect voor op een kastje of op een herinneringsaltaar. Ze zijn verkrijgbaar in de vorm van een vlinder, hartjes of een vogel. Allemaal ongeveer met de grootte van een handpalm.

Glazen urn

Wanneer je voor een glazen urn kiest, kun je kiezen voor een variant waarin de as van jouw dierbare zichtbaar is. Voor sommige mensen heeft het zien van die as grote waarde. Het creëert een gevoel van verbondenheid. Er zijn ook glazen urnen waarbij de as niet zichtbaar is. De ontwerpen zijn, zowel qua vorm als kleur, eindeloos. Bij Amare Memories hebben we glazen urnen in de vorm van een druppel, een grote bol of een kaarsenhouder.

Keramische urn

De meeste traditionele urnen zijn van keramiek. Onze keramische urnen zijn gemaakt van hoogwaardige klei. Ze zijn daardoor stevig en duurzaam. Je kunt kiezen voor een geglazuurde of ongeglazuurde afwerking. In de kleuren goud, zilver, zwart, wit en nog veel meer. Ook zijn er bij keramische urnen vele opties voor vormen en groottes. Het zijn ware kunstwerken, die zorgen voor een warme herinnering.

Bio urn

Onze bio urnen zijn gemaakt met een zo klein mogelijke ecologische footprint. De meesten zijn van biologisch afbreekbaar materiaal. Dat is duurzaam en geschikt voor een duurzame uitvaart. Hierdoor kunnen ze op den duur de as van jouw overledene teruggeven aan de natuur. De bio urnen zijn namelijk ook geschikt voor een uitvaart op zee of om te begraven in de grond. 

Urn volwassenen

Bij de crematie van een volwassen persoon blijft ongeveer 3 tot 3,5 liter aan as over. Dat is meer dan in sommige urnen kan worden opgeslagen. In onze productspecificaties kun je altijd zien hoeveel liter inhoud onze urnen hebben. Zit er onvoldoende inhoud in de urn? Dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van de as uit te strooien op een dierbare plek bijvoorbeeld.

Urn kinderen

Het overlijden van een kind is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan overkomen. Het kiezen van een mooie urn voor jouw overleden kind is heel belangrijk in het proces van rouwverwerking. Er is vaak minder as dan bij een volwassene, maar zeker meer dan bij een baby. Urnen van ongeveer een liter zijn het meest geschikt voor het gedenken van een kind.

Urn baby’s

In het noodlottige geval van het verlies van een baby, is er vaak heel weinig dat fysiek overblijft. Daarom zie je bij een urn voor baby’s vaak kleine vormen. Denk aan een mini urn of een kaarshouder. In onze categorie baby & kinderurnen kun je zien welk aanbod we voor jou hebben samengesteld. Daartussen niet gevonden wat je zocht? Kijk dan ook nog eens op de pagina met mini urnen.

Duo urn

Soms is het fijn om twee overleden geliefden samen te herinneren. Als man en vrouw, of ouder en kind bijvoorbeeld. Je kunt dan kiezen voor een duo urn. In een duo urn is de as van twee personen verwerkt. De duo urnen op Amare Memories zijn van keramiek. Het zijn ware kunstwerken, die niet meteen herkenbaar zijn als urn. Zo kun je kiezen voor de symboliek die het best past bij jouw voorkeur.

Heb je nog vragen over een van onze urnen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice voor advies en ondersteuning.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €0,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!